Eensgezindheid start inschrijving opstaporkest tijdens Uit & Zo Heiloo

Muziekvereniging Eensgezindheid start jaarlijks eind september met het opstaporkest voor leerlingen van groep 4 t/m 8. Het doel is dat de leerlingen na een jaar blokfluitles doorstromen naar een leerlingenorkest dat is is uitgegroeid tot een volwaardig blaasorkest met veel jeugdleden.

Met behulp van een sopraanblokfluit leren de leerlingen  de beginselen van het notenschrift, de blaastechniek, het samenspel etc.  Ook wordt er aandacht besteed aan het muzikale voorstellingsvermogen. In het opstaporkest wordt er les gegeven op donderdag van 18.30-19.00 uur in het repetitielokaal van de vereniging aan De Oude Werf 18 te Heiloo. De lessen worden gegeven door een onderwijzeres basisonderwijs. Leerlingen ontvangen van de vereniging een sopraanblokfluit, aantrekkelijk studiemateriaal en een CD. Het opstaporkest zal tijdens het lesjaar meewerken aan diverse concerten van het leerlingen-  en grootorkest. De leerlingen  kunnen na het opstapjaar overstappen op een ander (blaas)instrument en gaan na daarna meespelen in het leerlingenorkest. Vanaf juni  2015 kunnen de leerlingen les krijgen op een instrument naar keuze,  zoals bijvoorbeeld  trompet, trombone,  klarinet,  dwarsfluit,  saxofoon of  slagwerk.

Aanmelden kan op Uit & Zo Heiloo op zaterdag 6 september 2014 of nu al via dit inschrijfformulier. Omdat de lessen binnen de vereniging worden gegeven zijn de kosten beperkt tot slechts € 75,- per jaar. Telefonische informatie is te verkrijgen via 072 5334851.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.