Groot muzikaal evenement op komst

HEILOO – Heiloo staat op zondagmiddag 10 november op muzikaal gebied een groot evenement te wachten ter gelegenheid van het 115 jarig bestaan van Muziekvereniging Eensgezindheid. 

Het evenement staat onder leiding van dirigent Ikina van der Aar uit Heiloo. Ikina studeerde bij Jan Spronk hobo en bij Gerrit Fokkema en Jan Schut volgde zij de opleiding tot HaFaBra directie. In 2004 studeerde Ikina af op hobo en in 2006 sloot Ikina haar HaFaBra directie af met een concert met Corus Symfonisch Blaasorkest. Sinds 2010 is Ikina de vaste dirigent van Eensgezindheid Heiloo.

Deelnemers

Het grootorkest van Eensgezindheid heeft orkestleden die ook in andere muziekensembles spelen. Deze ensembles zullen ook aan dit evenement meewerken. Zij spelen verschillende muziekstijlen variërend van dixieland tot licht klassiek. Tezamen zullen deze ensembles op dit evenement een groot eensgezindheid gevoel bewerkstelligen. De organisatie van dit evenement is in handen van de evenementencommissie van Eensgezindheid Heiloo.

Carnaval de Paris

Op de podia van Cultureel Centrum De Strandwal (bij GGZ aan de Kennemerstraatweg) zullen de ensembles een eigen repertoire ten gehore brengen. Het hoogtepunt van de middag wordt een gezamenlijke uitvoering van het nummer “Carnaval de Paris”. Meer informatie is de komende tijd te vinden op deze website.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.