Donateurs

Wellicht heb je eens een concert van ons bijgewoond met het idee: “Dit is echt heel erg mooi en bijzonder! Jammer dat ik zelf geen instrument bespeel, anders had ik best de vereniging willen helpen! Speciaal voor al die mensen hebben wij het volgende bedacht: je kunt altijd donateur worden!

Zo help jij onze vereniging en zorg je er voor dat wij volgende keer ook weer leuke en bijzondere concerten kunnen  verzorgen.

Donateurs helpen de vereniging bovendien bij de financiering van de aanschaf van nieuwe instrumenten, de aanschaf van bladmuziek en bijvoorbeeld de leskosten van de dirigent. Ook kan de contributie voor de leden relatief laag blijven, zodat het aantrekkelijk blijft om lid te zijn van het orkest van Eensgezindheid.

Wij hopen daarom dat je onze vereniging wil steunen als donateur, juist ook in deze corona- periode omdat wij  geen inkomsten meer ontvangen uit concerten en optredens !  

De voordelen?

Als “Donateur van Eensgezindheid” krijg je voordeel!  Je wordt voor minimaal € 15,00 per jaar donateur en ontvangt:

 • persoonlijke uitnodigingen voor concerten
 • voorrang op de kaartverkoop
 • korting op de entreeprijs

Donateurs

Foto: Jack Schaap

Ook donateur worden?

U kunt zich op ieder gewenst moment voor minimaal € 15,-  aanmelden als “Donateur van Eensgezindheid” bij de penningmeester van de vereniging mevrouw K. Beets-Boot (tel. 072-5333039) of via  onderstaand formulier.

  Hier kunt u zich inschrijven als Donateur

  Achternaam

  Voornaam

  Postcode + adres

  Woonplaats

  Telefoon vast of mobiel

  Uw email

  Ik doneer jaarlijks het volgende bedrag

  Eventuele opmerking

  Voer onderstaande code in

  captcha

  Reacties zijn gesloten.