Muzieklessen

Startende leerlingen van Eensgezindheid kunnen via de Muziek- en Dansschool Heiloo   lessen volgen voor blaas- en slagwerkinstrumenten. Deze muzieklessen worden zowel in groepsverband als individueel gegeven.

Startende leerlingen (6 tot 21 jaar) die zich inschrijven als jeugdlid van Eensgezindheid en zich vervolgens inschrijven op de muziekschool kunnen  kiezen uit verschillende pakketten.

Indien mogelijk, wordt les in groepsverband gegeven. In overleg met de docent kan er ook gekozen worden voor een les om de week (19 lessen) van gemiddeld 30 minuten per individuele leerling.

muziekles

Wanneer leerlingen het vereiste niveau hebben bereikt, nemen zij deel aan de door de Inspectie van het Onderwijs en cultuureducatie erkende HaFa-examens. Deze examens worden op school door de eigen leraar afgenomen, onder toezicht van een rijksgecommitteerde.

De (harmonie, fanfare, brassband)  instrumenten waarop je les kunt nemen zijn:

Trompet
Bugel
Klarinet
Dwarsfluit/picollo
Hoorn
Saxofoon (sopraan, alt, tenor, bariton, bas)
Trombone
Bariton/Euphonium

Gratis instrument in bruikleen

Leerlingen van Eensgezindheid die via de Muziek- en Dansschool Heiloo lessen volgen hoeven geen eigen instrument aan te schaffen of deze te huren via de Muziek- en Dansschool Heiloo; zij krijgen via de vereniging gratis een instrument in bruikleen (mits voorradig).

Financiƫle ondersteuning

De laatste jaren zijn door bezuinigingen de leskosten van het muziekonderwijs behoorlijk gestegen.  Eensgezindheid is daarom bereid om een deel van deze kosten in het eerste lesjaar te vergoeden.

Inschrijven

Selecteer hieronder of je eerst 3 proeflessen wilt volgen of direct wilt beginnen met muziekles op een bepaald muziekinstrument dat je leuk lijkt. Het kan ook zijn dat je al een instrument bespeelt en direct mee wilt spelen in het leerlingenorkest of grootorkest.

Hier kunt u zich inschrijven voor gratis proeflessen, lees voor ons beleid inzake de AVG onze Privacy Policy

Reden voor inschrijven

Achternaam leerling

Voornaam leerling

geboortedatum leerling

Geboorteplaats leerling

Postcode + adres leerling

Woonplaats leerling

Indien de leerling jonger is dan 18 jaar, graag hieronder de naam van ouder/voogd

Telefoon vast of mobiel van ouder/voogd

emailadres ouder/voogd

Ik schrijf mij in voor het instrument

Ik bezit een eigen instrument ja/nee
janee

Eventuele opmerking

Voer onderstaande code in
captcha

Wilt u meer informatie over de lessen op de Muziek- en Dansschool Heiloo kunt u contact opnemen met het informatienummer 072 533 48 51 of via onderstaand contactformulier.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Voer onderstaande code in
captcha

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.