Muzieklessen

Startende leerlingen van Eensgezindheid kunnen via de Muziek- en Dansschool Heiloo   lessen volgen voor blaas- en slagwerkinstrumenten. Deze muzieklessen worden zowel in groepsverband als individueel gegeven.

Startende leerlingen (6 tot 21 jaar) die zich inschrijven als jeugdlid van Eensgezindheid en zich vervolgens inschrijven op de muziekschool kunnen  kiezen uit verschillende pakketten.

Indien mogelijk, wordt les in groepsverband gegeven. In overleg met de docent kan er ook gekozen worden voor een les om de week (19 lessen) van gemiddeld 30 minuten per individuele leerling.

muziekles

Wanneer leerlingen het vereiste niveau hebben bereikt, nemen zij deel aan de door de Inspectie van het Onderwijs en cultuureducatie erkende HaFa-examens. Deze examens worden op school door de eigen leraar afgenomen, onder toezicht van een rijksgecommitteerde.

De (harmonie, fanfare, brassband)  instrumenten waarop je les kunt nemen zijn:

Trompet
Bugel
Klarinet
Dwarsfluit/picollo
Hoorn
Saxofoon (sopraan, alt, tenor, bariton, bas)
Trombone
Bariton/Euphonium

Gratis instrument in bruikleen

Leerlingen van Eensgezindheid die via de Muziek- en Dansschool Heiloo lessen volgen hoeven geen eigen instrument aan te schaffen of deze te huren via de Muziek- en Dansschool Heiloo; zij krijgen via de vereniging gratis een instrument in bruikleen (mits voorradig).

Financiële ondersteuning

De laatste jaren zijn door bezuinigingen de leskosten van het muziekonderwijs behoorlijk gestegen.  Eensgezindheid is daarom bereid om een deel van deze kosten in het eerste lesjaar te vergoeden.

Inschrijven

Selecteer hieronder of je eerst 3 proeflessen wilt volgen of direct wilt beginnen met muziekles op een bepaald muziekinstrument dat je leuk lijkt. Het kan ook zijn dat je al een instrument bespeelt en direct mee wilt spelen in het leerlingenorkest of grootorkest.

  Hier kunt u zich inschrijven voor gratis proeflessen, lees voor ons beleid inzake de AVG onze Privacy Policy

  Reden voor inschrijven

  Achternaam leerling

  Voornaam leerling

  geboortedatum leerling

  Geboorteplaats leerling

  Postcode + adres leerling

  Woonplaats leerling

  Indien de leerling jonger is dan 18 jaar, graag hieronder de naam van ouder/voogd

  Telefoon vast of mobiel van ouder/voogd

  emailadres ouder/voogd

  Ik schrijf mij in voor het instrument

  Ik bezit een eigen instrument ja/nee

  janee

  Eventuele opmerking

  Voer onderstaande code in

  captcha

  Wilt u meer informatie over de lessen op de Muziek- en Dansschool Heiloo kunt u contact opnemen met het informatienummer 072 533 48 51 of via onderstaand contactformulier.

   Uw naam (verplicht)

   Uw email (verplicht)

   Onderwerp

   Uw bericht

   Voer onderstaande code in

   captcha

   Geef een reactie

   Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.