Lid worden?

Lid worden? In principe kan iedereen die over voldoende muzikale kwaliteiten beschikt lid worden van de vereniging. Als aspirant-leden nog geen instrument kunnen bespelen, kunnen zij als lid van de vereniging met financiële muzieklessen gaan volgen op de Muziek- en Dansschool te Heiloo. Bovendien geeft de vereniging in dat geval een instrument in bruikleen. Natuurlijk zal afhankelijk van de bezetting van het orkest gekeken worden welke instrumenten op dat moment beschikbaar zijn.

 

lid-wordenGeen inschrijf- en administratiekosten

Eensgezindheid hanteert bij de inschrijving van nieuwe leden geen inschrijf- of administratiekosten. Ook zijn er geen (eenmalige) kosten verbonden aan het gebruik van het uniform.

 

Lidmaatschap opzeggen

Het lidmaatschap kan alleen schriftelijk worden opgezegd, ten minste één maand vóór  1 januari of 1 juli bij de secretaris, door middel van een mail of brief. Mondelinge opzegging wordt niet geaccepteerd. De plicht tot betaling van contributie blijft bestaan, zolang een lid nog niet alle verenigingseigendommen (instrument, kleding en bladmuziek) heeft ingeleverd.

 

Voor meer informatie over het lidmaatschap kunt u contact opnemen met het informatienummer 072 533 48 51 of schrijf u in via inschrijfformulieren. Wij nemen daarna contact met u op over uw inschrijving.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.