Welkom

Welkom bij Muziekvereniging Eensgezindheid!

Wij zijn een bruisende vereniging die niet alleen muzikaal blijft groeien. Op deze website vindt u alle nieuwtjes over de vereniging, haar activiteiten en uiteraard de concerten en optredens.

Wij zijn een orkest met een fanfare-bezetting, aangevuld met klarinetten en dwarsfluiten. Ons orkest bestaat – in tegenstelling tot een harmonieorkest – uit koperen blaasinstrumenten, saxofoons en slagwerk. Een dergelijke bezetting is vooral typisch voor Nederland en België waar de orkestvorm inmiddels tot het Immaterieel Cultureel Erfgoed van de Unesco behoord.

Het repertoire van ons orkest bestaat dan ook voornamelijk uit concertmuziek voor allerhande gelegenheden. Naast de gedrevenheid om u een fantastische concertervaring te bezorgen staat ook het samen plezier maken centraal.

We repeteren op donderdagavond van 20.00 – 22.15  uur  in het bedrijfsgebouw van Hartog-Pilkes op de Toermalijnstraat 1A in Boekelermeer-Zuid.

Wil je ook samen met ons muziek maken met plezier en gezelligheid? Dan ben je van harte welkom om eens te komen kijken of zelfs al mee te spelen.  De kosten zijn laag want je betaalt een relatief lage contributie en je krijgt een instrument, lessenaar en muziek gratis in bruikleen.

Na het bekijken van deze website hopen wij u gauw eens te mogen begroeten op een repetitie of een concert!

Bestuur en leden van

Muziekvereniging Eensgezindheid

Voor meer informatie over onze vereniging kunt u contact opnemen met het informatienummer 072 533 48 51 of via onderstaand contactformulier.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Voer onderstaande code in

  captcha

  Reacties zijn gesloten.