Repetities

In de muziekwereld wordt onder een repetitie verstaan een gezamenlijke, bij amateur-orkesten meestal wekelijkse, oefening. De repetities zijn van levensbelang voor het orkest, omdat hier het samenspel moet worden beoefend. Er is geen optreden denkbaar zonder dat er de nodige repetities aan vooraf gaan.

Repetitietijden
Het grootorkest repeteert iedere donderdagavond van 20.00  tot 22.15 uur. Voorafgaand aan belangrijke concerten wordt er ook op enkele maandagavonden of op aparte studiedagen gerepeteerd.

Het repetitielokaal

De repetities vinden plaats in de kantine van Ko Hartog Elektrotechniek BV op De Oude Werf 18 (bedrijventerrein Ypestein) in Heiloo. Na afloop van de repetities biedt de kantine mogelijkheden voor een gezellig samenzijn met de leden onder het genot van een drankje en een hapje.

De wekelijkse repetitie van het grootorkest
De wekelijkse repetitie van het Grootorkest

Routebeschrijving
Vanuit Haarlem/Amsterdam vanaf de A9 neemt u de afslag richting Heiloo en vervolgens de rotonde “Kooimeer” driekwart in de richting Den Helder. Bij de eerste kruising linksaf richting Heiloo. U volgt de borden “Bedrijventerrein De Oude Werf”. Vanuit Limmen/Castricum vanaf de Kennemerstraatweg neemt u de rotonde voor de helft. Bij de eerste verkeerslichten rechtsaf. U volgt de borden “Bedrijventerrein De Oude Werf”. Vanuit Den Helder vanaf de N9 volgt u via de Ring Alkmaar West de borden Heiloo. In Heiloo volgt u de borden “Bedrijventerrein De Oude Werf”.

Kaart weergeven

Voor meer informatie over onze repetities kunt u contact opnemen met het informatienummer 072 533 48 51 of via onderstaand contactformulier.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Voer onderstaande code in
  captcha

  Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.