Repetities

In de muziekwereld wordt onder een repetitie verstaan een gezamenlijke, bij amateur-orkesten meestal wekelijkse, oefening. De repetities zijn van levensbelang voor het orkest, omdat hier het samenspel moet worden beoefend. Er is geen optreden denkbaar zonder dat er de nodige repetities aan vooraf gaan.

Repetitietijden
Het opstaporkest repeteert iedere donderdagavond van 18.30 tot 19.00 uur. Het leerlingenorkest repeteert aansluitend van 19.00 tot 19.30 uur en het grootorkest van 19.45 tot 22.00 uur. Voorafgaand aan belangrijke concerten wordt er ook op enkele maandagavonden of op aparte studiedagen gerepeteerd.

De wekelijkse repetitie van het grootorkest
De wekelijkse repetitie van het Grootorkest

De repetities vinden plaats in de kantine van Ko Hartog Elektrotechniek BV op De Oude Werf 18 (bedrijventerrein Ypestein) in Heiloo. Na afloop van de repetities biedt de kantine volop mogelijkheden voor een gezellig samenzijn met de leden onder het genot van een drankje en een hapje.

Routebeschrijving
Vanuit Haarlem/Amsterdam vanaf de A9 neemt u de afslag richting Heiloo en vervolgens de rotonde “Kooimeer” driekwart in de richting Den Helder. Bij de eerste kruising linksaf richting Heiloo. U volgt de borden “Bedrijventerrein De Oude Werf”. Vanuit Limmen/Castricum vanaf de Kennemerstraatweg neemt u de rotonde voor de helft. Bij de eerste verkeerslichten rechtsaf. U volgt de borden “Bedrijventerrein De Oude Werf”. Vanuit Den Helder vanaf de N9 volgt u via de Ring Alkmaar West de borden Heiloo. In Heiloo volgt u de borden “Bedrijventerrein De Oude Werf”.

Kaart weergeven

Het repetitielokaal in bedrijfspand van Ko Hartog

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor meer informatie over onze repetities kunt u contact opnemen met het informatienummer 072 533 48 51 of via onderstaand contactformulier.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Voer onderstaande code in
captcha

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.