Grootorkest

Het grootorkest is een orkest met een bezetting van ca. 35 man en vrouw. De bezetting bestaat uit koperen en houten blaasinstrumenten, dat zeer transparant van klank is en toch beschikt over vele dynamische en kleuringsmogelijkheden. Al vele jaren verzorgt dit orkest concerten, serenades en andersoortige optredens binnen en buiten Heiloo.

Het grootorkest van Eensgezindheid bestaat uit een enthousiaste groep mannen en vrouwen die als hobby het spelen op een koperen of houten blaasinstrument hebben. Deze leden komen voornamelijk uit Heiloo, maar ook steeds vaker de regio Noord Holland. Zij hebben allemaal een belangrijke plaats in het orkest op het instrumentarium dat je in harmonie- en fanfare-orkesten tegenkomt als op de trompet, de bugel, de (sopraan-, alt-, tenor- of bariton) saxofoon, de F-hoorn, de klarinet, de bariton, de (bas)trombone, de euphonium, de (bes-, es)bas, de dwarsfluit, de pauken en de drums.

Het grootorkest van Eensgezindheid repeteert iedere donderdagavond van 20.00 tot 22.15 uur in de kantine van Hartog-Pilkes op de Toermalijnstraat 1A op het bedrijventerrein Boekelermeer-Zuid.

Voor meer informatie over het Grootorkest kunt u contact opnemen met het informatienummer 072 533 48 51 of u kunt zich aanmelden via onderstaand contactformulier.

  Hier kan je je inschrijven voor het Grootorkest, lees voor ons beleid inzake de AVG onze Privacy Policy

  Achternaam

  Voornaam

  geboortedatum

  Geboorteplaats

  Postcode + adres

  Woonplaats

  Telefoon vast of mobiel

  Uw email

  Schrijft zich in voor het instrument

  Aantal ervaringsjaren op bovenstaand instrument

  Ik bezit een eigen instrument ja/nee

  janee

  Ik bezit de volgende muziekdiploma's

  GeenHAFA AHAFA BHAFA CHAFA D

  Eventuele opmerking

  Voer onderstaande code in

  captcha

  Geef een reactie

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.