Heiloo-Doet ruimt op bij Eensgezindheid

Donderdag 19 september 2013 zet de gemeente zich met Heiloo-Doet op een andere manier in voor ons dorp. Bij veertien maatschappelijke organisaties steken de medewerkers van de gemeente ’s middags de handen uit de mouwen. Ook de burgemeester, de drie wethouders en raadsleden gaan aan de slag.

Betrokken
De gemeente besteedt altijd één dagdeel per jaar aan teambuildingsactiviteiten. Gemeentehuis en afvalbrengplaats gaan dicht. “We hebben er dit jaar bewust voor gekozen om iets te doen voor organisaties in Heiloo. Als waardering voor de betrokkenheid van de vele maatschappelijke organisaties en om het dorp nog beter te leren kennen. Een prettige samenleving maak je tenslotte samen.”

HeilooDoet!
Onder het motto HeilooDoet! gaan zo’n 130 medewerkers schilderen bij peuterspeelzalen, of schoonmaken bij diverse organisaties. Zij ondernemen activiteiten met ouderen en mensen met een beperking. Ook staan verschillende opknapwerkzaamheden op het programma en worden een moestuin en een hinkelbaan aangelegd.

Archief
Bij Muziekvereniging Eensgezindheid komt er een delegatie van de gemeente langs om te helpen met het opruimen en archiveren van bladmuziek. Ook de muziekmappen die de leden gebruiken om tijdelijk muziek in op te bergen zullen onderhanden genomen worden. Daarnaast zullen ook nieuwe muziekstukken ingevoerd gaan worden in een digitaal bestand.

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.