UITGESTELD: FKNR Promotieconcert in Cultuurkoepel Heiloo

Heiloo – Op zaterdag 27 november 2021 zou op uitnodiging van Eensgezindheid Heiloo de  Fanfare van het Korps Nationale Reserve, o.l.v. kapitein Alfred Willering een mooi promotieconcert geven in de Cultuurkoepel van Heiloo.

Vanwege de aangescherpte maatregelen door de overheid heeft ook Defensie haar maatregelen moeten aanscherpen zoals verplicht thuiswerken en het opnieuw invoeren van de 1,5 meter maatregel. De 1,5 meter is voor de FKNR niet te handhaven tijdens een concert zowel qua benodigde ruimte als muzikaal. Daarnaast is het gezien de maatschappelijke status en de voorbeeldfunctie van de overheid niet wenselijk om nu een concert te verzorgen. De commandant van de FKNR ziet dan ook geen andere uitweg dan dit concert te verplaatsen naar betere tijden volgend jaar.

Eensgezindheid betreurt dit besluit uiteraard maar ziet zelf ook in dat er met de nieuwe aangekondigde maatregelen voorlopig geen concerten meer mogelijk zijn. Eensgezindheid vindt het fijn dat dit besluit in goede harmonie is genomen en kijkt uit naar een hernieuwde samenwerking in 2022.

Verkochte kaarten worden via de www.cultuurkoepelheiloo.nl automatisch teruggestort.

Reacties zijn gesloten.