FKNR Promotieconcert in Cultuurkoepel Heiloo

Heiloo – Op zaterdag 27 november 2021 komt op uitnodiging van Eensgezindheid Heiloo de  Fanfare van het Korps Nationale Reserve, o.l.v. kapitein Alfred Willering een spetterend promotieconcert geven in de Cultuurkoepel van Heiloo. De Fanfare van het Korps Nationale Reserve (FKNR) is één van de vier orkesten van de Koninklijke Landmacht en ondersteunt primair het militair ceremonieel ten behoeve van het Koninklijk Huis, de Staat der Nederlanden, het Ministerie van Defensie en het Korps Nationale Reserve in het bijzonder.

Theatershow

Naast enkele traditionele fanfarewerken speelt de FKNR ook delen uit de tijdloze muziektheatershow Time welke in 2022 in première gaat.  Met enkele  solisten worden er internationale pophits gespeeld in een  ‘Timeline of Hits’ uit de afgelopen 8 decennia. 

De show is de uitgelezen kans voor de muziekliefhebber om een avond te worden ondergedompeld in de energie van een groot live orkest. Het orkest en de solisten smelten samen tot een muzikaal hoogtepunt en zullen de garantie zijn voor een fantastische avond.

Hits van 1940 tot vandaag

Bij het samenstellen van het programma is gekozen voor Songs die een enorme indruk hebben gemaakt op de muziekgeschiedenis of juist verbonden zijn aan een gevoel. Een nummer als Biscaya van James Last (1981) is voor altijd verbonden aan warme zomeravonden. Een hit als 7-Rings van Ariana Grande (2019) is een hint naar de musical ‘The Sound of Music’.

Allerlei stijlen en jaartallen komen aan bod. Voor de show zijn er geweldige arrangementen geschreven die lekker modern zijn uitgewerkt en de show tot één geheel maken. Dit maakt dat Time een muziekshow is voor alle leeftijden en de artiesten op fenomenale wijze door het orkest worden begeleid.

Toegangskaarten

De zaal gaat open om 19.30 uur. Het concert start om 20.15 uur.  Kaarten zijn voor € 15,- p.p. te bestellen via cultuurkoepelheiloo.nl of tegen contante betaling aan de zaal.

Meer informatie over de theatershow is te lezen op: time-theatershow

Meer informatie over de FKNR is te lezen op: FKNR

Reacties zijn gesloten.