Televisieconcert doorgeschoven: Even Geduld A.U.B.

Heiloo – Op zaterdag 18 december 2021 zou Eensgezindheid een Winterconcert in de Witte Kerk van Heiloo organiseren. Helaas is het door de aangescherpte coronamaatregelen van de regering onmogelijk gebleken om hiervoor te repeteren laat staan het concert in de avonduren te verzorgen. Het concert wordt daarom definitief doorgeschoven naar zaterdag 23 april 2022.

70 jaar televisie in Nederland

Dit jaar bestaat de televisie 70 jaar.  Door televisie leerden we verre buitenlanden kennen, maar ook elkaar: de Nederlander, nieuwe Nederlanders, onze buren. Televisie is naast ons venster op de wereld, ook de spiegel van onze samenleving geworden. En nog altijd van groot belang in onze dagelijkse informatievoorziening. Maar bovenal is televisie er voor ons vermaak: het samen kijken naar shows, films, spelletjes, muziek en events.

Eensgezindheid zal deze avond ook een muzikale ode brengen aan de TV-series uit de afgelopen 70 jaar met herkenbare muziek uit de serie Floris, The A-Team, De Fabriek, The Muppets Show, Love Boat, The Benny Hill Show, The Thunderbirds en vele andere series.

Houdt de (sociale) media in de gaten voor meer informatie over dit concert.

Reacties zijn gesloten.