Televisieconcert in het teken van 70 jaar televisiegeschiedenis

Heiloo – Op zaterdag 23 april  2022 geeft Eensgezindheid een Voorjaarsconcert  in de Witte Kerk van Heiloo. Het orkest zal onder leiding van Marcel Mooibroek een zeer gevarieerd programma brengen  waarin mooie orkestwerken worden afgewisseld met enkele herkenbare melodieën uit wereld die de televisie ons heeft gebracht. De presentatie wordt verzorgd door Allard de Graaf.

70 jaar televisie in Nederland

In 2021 bestond de televisie  in Nederland 70 jaar.  Door de televisie leerden we verre buitenlanden kennen, maar ook elkaar: de Nederlander, nieuwe Nederlanders, onze buren. Televisie is naast ons venster op de wereld, ook de spiegel van onze samenleving geworden. En nog altijd van groot belang in onze dagelijkse informatievoorziening. Maar bovenal is televisie er voor ons vermaak: het samen kijken naar shows, films, spelletjes, muziek en events.

Eensgezindheid zal deze avond een muzikale ode brengen aan de TV-series uit de afgelopen 70 jaar met herkenbare muziek uit de serie Floris, The A-Team, De Fabriek, The Muppets Show, Love Boat, The Thunderbirds  en vele andere series.

Televisiepresentator

Het concert zal gepresenteerd worden door  Allard de Graaf.  Allard de Graaf is zoals hijzelf zegt een “Hartstochtelijke Heilooër”. Hij is zijn hele leven actief met allerlei dorpsactiviteiten van BukBuk tot Wijkvereniging Ypestein en van het  Oranjebal tot Ypestock. Dit geeft hem ongelooflijk veel tijd gekost maar ook veel voldoening.

Momenteel is Allard de Graaf voorzitter van Falkland Toneel. Hij houdt van acteren, twee  keer per jaar bij Falkland Toneel  en in wisselende rollen bij historische verenigingen als Vive Les Gueux en Den Spiesdraegers 1625,  Ook treedt hij (online) op als Sinterklaas of als Kerstman of wat er ook op zijn pad komt. 

Vive Les Gueux

Momenteel is hij als figurant ook te bewonderen in de televisieserie “Het verhaal van Nederland” waarin het verhaal van het land waarin we wonen wordt verteld vanaf het moment dat de eerste bewoners zich hier vestigden.

Toegangskaarten reserveren

Voor dit concert kunnen kaarten gereserveerd worden via onderstaand formulier.   Als u zeker wilt zijn van een zitplaats wordt u dringend geadviseerd te reserveren. Kaarten zijn voor € 15,- verkrijgbaar op 23 april  om 19.00 uur aan kassa bij de ingang.

  Graag wil ik Tickets reserveren voor dit concert

  Achternaam

  Voornaam

  Adres

  Postcode + Woonplaats

  Telefoon vast of mobiel

  Uw email

  Geeft hier op welke type kaarten u wilt reserveren

  Ik ben donateur en krijg korting ja/nee

  janee

  Eventuele opmerking

  Voer onderstaande code in

  captcha

  Reacties zijn gesloten.