Eensgezindheid organiseert regelmatig optredens en concerten voor publiek. Ook het deelnemen aan, en het organiseren van muzikale medewerking aan evenementen behoort tot de mogelijkheden.

Onderstaand een overzicht van de openbare/besloten evenementen en concerten.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Voorjaarsconcert 2016

09-04-2016 van 20:00 - 22:30

€12,50

Heiloo – Op zaterdagavond 9 april gaat er weer een groot muziekspektakel in Heiloo plaatsvinden. Eensgezindheid verzorgt dan het Voorjaarsconcert met het thema “Heiloo got Talent” in de grote zaal van het Fletcher Hotel (Kwartje Koffie) te Heiloo. Zowel het grootorkest als het leerlingenorkest gaan zich tijdens het groots opgezette concert profileren met verschillende muziekstukken.

Diverse solisten uit Heiloo zullen deze avond de revue passeren. Tijdens dit concert zal ook de “Maestro van Heiloo” bekend worden gemaakt uit de drie genomineerde kandidaten die zijn overgebleven uit de dirigentenwedstrijd die voorafgaand aan dit concert wordt georganiseerd.

Solisten uit Heiloo

Tijdens dit voorjaarsconcert zullen er diverse talentvolle (jonge) solisten uit Heiloo begeleid worden door het grootorkest. Zo spelen de talentvolle leerlingen Naomi Nottelman (dwarsfluit) en Kim Drost  (dwarsfluit) de muziek van “Einsamer Hirte“,  waarschijnlijk het meest gecoverde nummer ooit van James Last. Ook de zeer talentvolle Kirsten Peters (trombone) zal door het grootorkest begeleidt worden met “Sinatra in Concert“. Dit arrangement is een medley van verschillende hits van Frank Sinatra.  Het spelen van dit muziekstuk met orkest is een belangrijk onderdeel van het HAFA-D muziekexamen waarvoor zij tijdens dit concert hoopt te slagen.  Sanne Beentjes (saxofoon)  speelt  het swingende  “I Wish”  de hit van Stevie Wonder uit de jaren ’70.

Ook zal onder andere Saskia Bos (Euphonium) door het grootorkest begeleid worden met het vrolijke werk “Dont Mock Baroque“.  Dit werk van Wilfred Shadbolt is een humoristische solo, waarbij de solist(e) op eenvoudige maar spirituele manier een heel klein concertnootje in onvervalste barokstijl brengt. 

53

De Maestro van Heiloo

Voorafgaand aan dit concert hebben 8 kandidaten meegedaan aan de dirigentenwedstrijd  voor “De Maestro van Heiloo“. Na een dirigentenworkshop en een oefening met het grootorkest op 20 maart heeft de jury uiteindelijk 3 kandidaten genomineerd voor de hoofdprijs: een “gouden dirigeerstok” en het live dirigeren van het gekozen muziekstuk tijdens dit voorjaarsconcert voor een zaal vol publiek.  De drie genomineerde kandidaten zullen op dit concert aanwezig zijn in de zaal en het zal erom spannen welke genomineerde kandidaat tijdens dit concert de muziekstukken “Hine e Hine”, “Second Wals” of “Wals Medley nr. 3” zal gaan dirigeren.

dirigent

Kaarten

Toegangskaarten zijn op 9 april verkrijgbaar voor € 12,50 per persoon inclusief consumptiemunt. Kaarten kunnen gereserveerd worden via reserveringen@mv-eensgezindheid.nl. Donateurs betalen € 10,- per persoon inclusief consumptiemunt. De toegangskaarten zijn op 9 april vanaf 19.00 uur tegen contante betaling te verkrijgen aan de ingang van Fletcher Heiloo (ingang zalencentrum) aan de Kennemerstraatweg 425 te Heiloo. Het concert begint om 20.00 uur .

Als u zeker wilt zijn van een toegangskaart wordt dringend aanbevolen tijdig te reserveren via 072 5334851 (bij geen gehoor graag inspreken met naam en hoeveel kaarten u wenst) of reserveringen@mv-eensgezindheid.nl.

Gegevens

Datum:
09-04-2016
Tijd:
20:00 - 22:30
Kosten:
€12,50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,
Site:
www.mv-eensgezindheid.nl

Organisator

Eensgezindheid
Telefoon
072 5334851
E-mail
reserveringen@mv-eensgezindheid.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Fletcher Hotel Heiloo
Kennemerstraatweg 425
Heiloo, Noord-Holland 1851 PD Nederland
+ Google Maps
Telefoon
072 5334851
Bekijk de site van Locatie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.