Eensgezindheid organiseert regelmatig optredens en concerten voor publiek. Ook het deelnemen aan, en het organiseren van muzikale medewerking aan evenementen behoort tot de mogelijkheden.

Onderstaand een overzicht van de openbare/besloten evenementen en concerten.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Muziek op het (Loo) Plein

11-09-2021 van 13:00 - 15:00

Heiloo – Op zaterdag 11 september 2021 wordt er van 13.00 – 15.00 uur gevarieerde muziek gemaakt door drie Heilooër muziekverenigingen . Dit onder voorbehoud van goed weer en met de anderhalve meter afstandsregel.

De Heilooër muziekverenigingen gaan muziek maken in het centrum van Heiloo op het plein tegenover het karakteristieke Witte Kerkje, in het historische hart van Heiloo. Muziekvereniging Eensgezindheid (EGH), Harmonieorkest Caecilia (HHC), Fanfare Showband Heiloo (FSH)  zullen op deze dag op ’t Looplein naast Winkelcentrum ’t Loo in een (hopelijk) lekker nazomers zonnetje een gevarieerd programma brengen.

Er zal een doorlopend muziekprogramma worden verzorgd met lekker in het gehoor klinkende muziek. Omdat dit concert in de buitenlucht plaatsvindt gaat dit concert  alleen door bij droog weer. Er is bij Winkelcentrum ’t Loo volop ruimte om gratis (met de blauwe kaart) maximaal 2 uur te parkeren. Publiek zal onderling anderhalve meter afstand moeten houden.

Er is vrij entree maar u kunt een vrijwillige bijdrage doneren in de muziekkoffer. .

Gegevens

Datum:
11-09-2021
Tijd:
13:00 - 15:00
Evenement Categorie:

Organisator

Eensgezindheid
Telefoon
072 5334851
E-mail
reserveringen@mv-eensgezindheid.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Winkelcentrum ’t Loo
't Loo plein
Heiloo, Noord-Holland Nederland
+ Google Maps

Reacties zijn gesloten.

Reacties zijn gesloten.