Eensgezindheid organiseert regelmatig optredens en concerten voor publiek. Ook het deelnemen aan, en het organiseren van muzikale medewerking aan evenementen behoort tot de mogelijkheden.

Onderstaand een overzicht van de openbare/besloten evenementen en concerten.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Koffieconcert Eensgezindheid & Friends

10-11-2019 van 14:00 - 16:00

€12.50

Heiloo – Op zondagmiddag 10 november geeft Muziekvereniging Eensgezindheid uit Heiloo een koffieconcert in de Witte Kerk van Heiloo dat deze keer in het teken staat van de Brexit en Europa.

 

Als op 31 oktober de Brexit een feit is en het Verenigd Koninkrijk niet meer bij de Europese Unie hoort, zal dit een groot verlies zijn voor Europa en de brassbandmuziek die zijn oorsprong heeft in Groot Brittannië. Eensgezindheid probeert dit leed met haar Koffieconcert enigszins te verzachten met mooie muziek uit verschillende Europese landen.

Met dit Koffieconcert, waarbij uiteraard ook Engelse thee wordt geschonken, worden de eeuwenoude kunstzinnige banden tussen de Britse eilanden en het Europese vasteland onder de aandacht gebracht. Er zal traditionele muziek uit verschillende landen te horen zijn, maar ook enkele concertwerken die herinneren aan het Eurovisie Songfestival.

Bij voldoende belangstelling zal Eensgezindheid zeker ook muziekstukken als “Het is stil aan de overkant” en “We’ll meet Again”  spelen. Andere muzikale suggesties voor deze middag zijn uiteraard van harte welkom!

Mocht de Brexit onverhoopt geen doorgang vinden op 31 oktober dan zal  tijdens dit Koffieconcert uiteraard de eensgezindheid binnen de Europese Unie met haar muziek benadrukt worden. En om het concert lekker zoet te houden zal er bij de koffie ook Engelse drop ook Hollandse appeltaart geserveerd worden.

Tickets
Tickets voor  € 12,50 per persoon (inclusief koffie of thee) zijn op zondag 10 november vanaf 13.30 uur  tegen contante betaling aan de ingang van de Witte Kerk Heiloo te verkrijgen. Het concert begint om 14.00 uur en zal met een koffiepauze duren tot ca. 16.00 uur.

Als u zeker wilt zijn van een Ticket wordt dringend aanbevolen tijdig te reserveren via 072 5334851 of via  onderstaand formulier.

Graag wil ik Tickets reserveren voor dit concert

Achternaam

Voornaam

Adres

Postcode + Woonplaats

Telefoon vast of mobiel

Uw email

Geeft hier op hoeveel kaarten u wilt reserveren

Ik ben donateur en krijg korting ja/nee
janee

Zo nee, ik wil graag donateur worden
Ja, dat wil ik directJa, maar na het concertNee, dat wil ik nietAnders

Eventuele opmerking

Voer onderstaande code in
captcha

Gegevens

Datum:
10-11-2019
Tijd:
14:00 - 16:00
Kosten:
€12.50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , , , ,
Website:
https://wittekerk-heiloo.nl/

Locatie

Witte Kerk Heiloo
Heerenweg 32
Heiloo, Noord-Holland 1851KS Nederland
+ Google Maps

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.