Eensgezindheid organiseert regelmatig optredens en concerten voor publiek. Ook het deelnemen aan, en het organiseren van muzikale medewerking aan evenementen behoort tot de mogelijkheden.

Onderstaand een overzicht van de openbare/besloten evenementen en concerten.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Concert Blue Lake Wind Orchestra

05-07-2019 van 20:00 - 22:30

 

Heiloo – In 2019 komt van 3 t/m 5 juli een Amerikaans jeugdorkest naar Heiloo. Het jeugdharmonieorkest maakt onderdeel uit van een internationaal uitwisselingsprogramma, het Blue Lake Fine Arts Camp uit Michigan (V.S.). Deze organisatie probeert via de universele taal van muziek en dans, vrede en begrip in de wereld te bevorderen. Op vrijdag 5 juli wordt het bezoek afgesloten met een groot concert in de Cultuurkoepel te Heiloo.

Lake organiseert jaarlijks een zomerkamp voor talentvolle jongeren, die tijdens hun verblijf deelnemen aan een intensieve repetitieperiode. Na dit zomerkamp kunnen jongeren zich inschrijven om deel te nemen aan een internationaal uitwisselingsprogramma in Europa. Na inschrijving volgen enkele intensieve studieweekenden door het jaar en via een strenge selectie worden daarna enkele jeugdorkesten samengesteld, die een reis door Europa gaan maken. Eén van die orkesten bezoekt  op uitnodiging van Muziekvereniging Eensgezindheid ook Heiloo.

Het orkest van Blue Lake op Europese Tournee, momenteel in Polen…

Het jeugdorkest maakt onderdeel uit van een internationaal uitwisselingsprogramma, het Blue Lake Fine Arts Camp uit Michigan (V.S.). Deze organisatie probeert via de universele taal van muziek en dans, vrede en begrip in de wereld te bevorderen. Donderdagavond wordt een gezamenlijke repetitie gehouden en vrijdagmiddag geeft het jeugdorkest een presentatie voor basis-schoolleerlingen. Op vrijdagavond 5 juli wordt een afscheidsconcert gegeven door Blue Lake Wind Orchestra voor de gastouders en overige belangstellenden uit Heiloo en omstreken.

Tickets

Tickets (voor slechts € 5,-  p.p. ) zijn uitsluitend te verkrijgen op vrijdag 5 juli 2019 vanaf 19.00 uur aan de zaal de Cultuurkoepel. Tickets zijn ook online te koop via het ticketsysteem van de Cultuurkoepel op Cultuurkoepelheiloo.nl

Als u zeker wilt zijn van een Ticket wordt dringend aanbevolen tijdig te reserveren via 072 5334851 of via  onderstaand formulier.

  Graag wil ik Tickets reserveren voor dit concert

  Achternaam

  Voornaam

  Adres

  Postcode + Woonplaats

  Telefoon vast of mobiel

  Uw email

  Geeft hier op welke type kaarten u wilt reserveren

  Ik ben donateur en krijg korting ja/nee

  janee

  Eventuele opmerking

  Voer onderstaande code in

  captcha

  Cultuurkoepel Heiloo

  Gegevens

  Datum:
  05-07-2019
  Tijd:
  20:00 - 22:30
  Evenement Categorie:
  Evenement Tags:
  , , , ,
  Site:
  https://bluelake.org/international/

  Organisatoren

  Eensgezindheid Heiloo
  Cultuurkoepel Heiloo

  Locatie

  Cultuurkoepel Heiloo
  Kennemerstraatweg 464
  Heiloo, Noord Holland 1851 NG Nederland
  + Google Maps
  Bekijk de site van Locatie

  Geef een reactie

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Geef een reactie

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.