Eensgezindheid organiseert regelmatig optredens en concerten voor publiek. Ook het deelnemen aan, en het organiseren van muzikale medewerking aan evenementen behoort tot de mogelijkheden.

Onderstaand een overzicht van de openbare/besloten evenementen en concerten.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

FKNR Promotieconcert Eensgezindheid

27-11-2021 van 20:15 - 22:00

€15

Op zaterdag 27 november 2021 komt op uitnodiging van Eensgezindheid Heiloo de  Fanfare van het Korps Nationale Reserve, o.l.v. kapitein Alfred Willering een spetterend promotieconcert geven in de Cultuurkoepel van Heiloo. De Fanfare van het Korps Nationale Reserve (FKNR) is één van de vier orkesten van de Koninklijke Landmacht en ondersteunt primair het militair ceremonieel ten behoeve van het Koninklijk Huis, de Staat der Nederlanden, het Ministerie van Defensie en het Korps Nationale Reserve in het bijzonder.

De FKNR bestaat uit ruim 50 musici met een gedegen muzikale opleiding. Het orkest omlijst met militaire muziek de ceremoniële gebeurtenissen voor het Ministerie van Defensie, treedt op bij staatsaangelegenheden en in het bijzonder bij activiteiten van het Korps Nationale Reserve. De FKNR  werd in 1986 opgericht als tamboerkorps. Dit werd later uitgebreid naar een drumfanfare en daarna omgevormd tot een fanfareorkest. De thuisbasis is de Bernhardkazerne in Amersfoort.

De FKNR kent het jaar door diverse hoogtepunten. Voorbeelden daarvan zijn de concerten, beëdigingen, commando-overdrachten, diploma- en medaille-uitreikingen, recepties, prijsuitreikingen, flashmobs, promotionele activiteiten, taptoes en open dagen. Belangrijke jaarlijks terugkerende optredens zijn die tijdens Prinsjesdag, het defilé in Den Haag ter gelegenheid van de Nationale Veteranendag en de intocht van de Nijmeegse Vierdaagse.

Meer informatie en kaarten bestellen kan via www.cultuurkoepelheiloo.nl

 

Gegevens

Datum:
27-11-2021
Tijd:
20:15 - 22:00
Kosten:
€15
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,
Site:
https://www.mv-eensgezindheid.nl

Organisatoren

Eensgezindheid Heiloo
Fanfare Korps Nationale Reserve

Locatie

Cultuurkoepel Heiloo
Kennemerstraatweg 464
Heiloo, Noord Holland 1851 NG Nederland
+ Google Maps
Site:
https://www.cultuurkoepelheiloo.nl/

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.