Eensgezindheid op weg van Engeland naar Frankrijk met Alderliefste

Heiloo – Op 11 april 2015 geeft het groot- en leerlingenorkest van Eensgezindheid samen met de band Alderliefste groots Voorjaarconcert geheel in “Franse Stijl”.

 

Eensgezindheid op weg naar Frankrijk

Eensgezindheid op weg naar Frankrijk

Sinds het afgelopen “Promsconcert” is Eensgezindheid snel het kanaal over gegaan van Engeland naar Frankrijk en gaan zij verder  “op de Franse toer”. Zowel het grootorkest als het leerlingenorkest gaan zich op 11 april 2015 tijdens het groots opgezette Voorjaarsconcert in Heiloo profileren met een aantal knallende Franse werken. Hierbij zullen ook enkele optredens plaatsvinden van onder andere de Franstalige band Alderliefste. De locatie van dit concert zal binnenkort nog bekend worden gemaakt.

Momenteel staan onder andere de werken Le Printemps, Les Lacs de Connemara, Les Champs-Elysee, Cent Mille Chansons, Poupe du Cire en Poupe de Son op de lessenaar.

Zowel het grootorkest als het leerlingenorkest kan voor dit concert versterking gebruiken. Zo is er momenteel plek op de bugel, trompet, F-hoorn en bas (bes). Heeft u zin om mee te spelen en zin in “De Franse Slag” ?

Er wordt op donderdagavond gerepeteerd bij Ko Hartog in Heiloo van 19.00-19.45 uur (leerlingenorkest) en van 20.00 – 22.15 uur (grootorkest). Voor meer inlichtingen kunt u bellen met het informatienummer 072-5334851 of mailen naar ons secretariaat.

 

Reacties zijn gesloten.