Winterconcert “We All stand together” in de Witte Kerk

Op zaterdagavond 17 december geeft Muziekvereniging Eensgezindheid een sfeervol Winterconcert in de Witte Kerk van Heiloo met thema “We all stand Together”. Het concert van Eensgezindheid wordt samen met Recreation uit Heemskerk verzorgd, een interkerkelijk koor met 17 enthousiaste zangers en zangeressen.

Herkenbaar beeld uit McCartney’s animatiefilm uit 1984 “Rupert and the Frog Song” met Bruintje Beer die naar het Kikkerconcert gaat

Recreation

Het gemengd koor Recreation uit Heemskerk staat onder leiding van Eibert de Vries en zal worden begeleid door een swingend eigen combo bestaande uit toetsen, basgitaar en drums. Het repertoire bevat onder andere swingende gospels, popsongs, medleys uit musicals, en ook religieus werk, in het Engels en Nederlands. Het plezier in zingen en de gezelligheid staan tijdens de repetities van dit koor voorop, terwijl de muzikale kwaliteit niet uit het oog verloren wordt.

Koor Recreation

Eensgezindheid

Het orkest van Eensgezindheid staat onder leiding van Marcel Mooibroek en heeft voor dit concert diverse interessante muziekstukken ingestudeerd die passend zijn bij de tijd van het jaar. Het programma zal niet alleen maar uit kerstmuziek bestaan.  Uiteraard zal ook het publiek worden uitgedaagd worden om enkele bekende kerstliederen mee te zingen, maar als het om de zangkunst gaat dan zal Recreation deze avond uiteraard de boventoon voeren.

Naast de geestelijke en traditionele kerstsongs zullen er deze avond ook swingende en populaire Christmas Songs als “Sleigh Ride”,”It’s beginning to look like Christmas”,”It’s gonna be a cold, cold Christmas without you” gespeeld en gezongen worden.

Witte Kerk Heiloo

Presentatie

Het concert zal gepresenteerd worden door  Allard de Graaf.  Allard de Graaf is zoals hijzelf zegt een “Hartstochtelijke Heilooër”. Hij is zijn hele leven actief met allerlei dorpsactiviteiten van BukBuk tot Wijkvereniging Ypestein en van het  Oranjebal tot Ypestock. Dit geeft hem ongelooflijk veel tijd gekost maar ook veel voldoening. Momenteel is Allard de Graaf voorzitter van Falkland Toneel. Hij houdt van acteren, twee  keer per jaar bij Falkland Toneel  en in wisselende rollen bij historische verenigingen als Vive Les Gueux en Den Spiesdraegers 1625,  Ook treedt hij (online) op als Sinterklaas of als Kerstman of wat er ook op zijn pad komt.  

Kaarten

Bent u ook geïnteresseerd in dit Winterconcert in de sfeervolle Witte Kerk? Reserveer dan nu alvast uw kaarten voor dit concert via onderstaande link of informatienummer 072 5334851.  Het concert start om 20.00 uur en de zaal is open vanaf 19.15 uur.

  Graag wil ik Tickets reserveren voor dit concert

  Achternaam

  Voornaam

  Adres

  Postcode + Woonplaats

  Telefoon vast of mobiel

  Uw email

  Geeft hier op welke type kaarten u wilt reserveren

  Ik ben donateur en krijg korting ja/nee

  janee

  Eventuele opmerking

  Voer onderstaande code in

  captcha

  Reacties zijn gesloten.