Winterconcert Eensgezindheid & Recreation geslaagd

Heiloo – Afgelopen zaterdag heeft het orkest van Eensgezindheid sinds lange tijd weer een sfeervol Winterconcert gegeven in de Witte Kerk van Heiloo samen met het meerstemmig gemengd koor Recreation uit Heemskerk onder leiding van Eibert de Vries.  

Dit koor viel zeer goed in de smaak bij het publiek, de kwaliteit van de zangkunst mag zeer hoog genoemd worden. Het koor zong zowel met haar eigen begeleidingsband als a capella zeer zuiver, overtuigend en zeer verstaanbaar voor de zaal. Ook de muziek van het orkest viel in goede aarde bij het publiek dat naast enkele bekende kerstsongs en sfeervolle Carols ook deels uit popmuziek bestond. Bijzondere gast deze avond was de Kerstman die speciaal voor dit concert was overgekomen en het publiek aardig wist te vermaken met allerlei weetjes over zijn afkomst en zijn visie op de toestand in de wereld.  

Eensgezindheid blikt na dit concert nu hoopvol uit naar het jubileumjaar 2023 waar zij haar 125-jarig bestaan sinds de oprichting in 1898 gaat vieren.

Reacties zijn gesloten.