Helpende Handjes gezocht!

HEILOO – Muziekvereniging Eensgezindheid zoekt helpende handjes bij de maandelijkse oud papier acties (OPA). Lijkt het jou leuk om als vrijwilliger samen met een leuk team muzikanten op pad te gaan om oud papier op te halen, om zo de verenigingskas te spekken? Neem dan een kijkje op de vacaturebank van het Vrijwilligers Informatie Punt Heiloo voor meer informatie.

Lijkt het je leuk om een leuk team muzikanten te helpen bij het inzamelen van oud papier en karton in de wijken Blockhovepark en Plan Oost in Heiloo? Help dan mee, elke tweede zaterdag van de maand tussen 13.00 en 16.30 uur. De vereniging beloont je inzet met een cadeaubon, koffie, thee en/of fris en een leuk presentje achteraf. En je krijgt een vrijkaart voor het eerstvolgende concert van de muziekvereniging.

Stap samen op de kraakwagen in het Blockhovepark en deponeert aldaar op iedere containerplaats het oud papier en karton in de kraakwagen. Vervolg de rit met de kraakwagen in Plan Oost en na een mooie rondrit door de wijk eindig je weer op de startplaats in het Blockhovepark. Tijdens de werkzaamheden wordt je uiteraard geholpen door enkele ervaren papierinzamelaars. Er zijn verschillende rustmomenten. 

Ben je fysiek fit, kun je goed samenwerken, hou je van werken in de buitenlucht, en hou je wel van een beetje humor? Meld je dan hier aan.

Reacties zijn gesloten.