Gratis muziekles in opstaporkest

Muziekvereniging Eensgezindheid start na een aantal succesvolle jaren in september weer met muziekles in het “opstaporkest” voor leerlingen van groep 4 tot en met 8 van het basisonderwijs.

Met behulp van een sopraanblokfluit leren de leerlingen de eerste drie maanden de beginselen van het notenschrift, de blaastechniek, het samenspel, het kijken naar de dirigent, enzovoort. Ook wordt er aandacht besteed aan het muzikale voorstellingsvermogen.

Eerste concertje blokfluitleerlingenGratis lessen
In het opstaporkest wordt er wekelijks les gegeven op donderdag van 18.30-19.00 uur in het repetitielokaal van de vereniging aan De Oude Werf 18. De lessen worden gegeven door een ervaren onderwijzeres uit het basisonderwijs. Leerlingen ontvangen van de vereniging een blokfluit, studiemateriaal en een CD. Het orkest zal meewerken aan diverse concerten van zowel het leerlingen- als grootorkest.

Leerlingen van het opstaporkest mogen na een aantal weken overstappen op een ander (blaas)instrument en les krijgen op een zelf gekozen muziekinstrument. Na een aantal gratis muzieklessen bij de muziekvereniging kunnen de leerlingen zich inschrijven bij de Muziekschool waar ze les kunnen krijgen op een (gratis) instrument van de vereniging, zoals bijvoorbeeld trompet, trombone, klarinet, dwarsfluit, saxofoon of slagwerk.

 

Duet op cornet

Duet op cornet

Aanmelden
Inschrijving is vanaf heden mogelijk via onderstaand contactformulier. Het opstaporkest repeteert iedere donderdagavond (behalve met schoolvakanties) van 18.30 tot 19.00 uur. Leerlingen die overstappen op een zelf gekozen muziekinstrument en zich inschrijven op de muziekschool betalen het daarvoor geldende tarief. Meer informatie is te verkrijgen via telefoon 072-5334851.

 

 

 

 

 

  Inschrijfformulier Opstaporkest, lees voor ons beleid inzake de AVG onze Privacy Policy

  Achternaam leerling

  Voornaam leerling

  geboortedatum leerling

  Geboorteplaats leerling

  Postcode + adres leerling

  Woonplaats leerling

  Telefoon vast of mobiel

  emailadres

  Ik bezit een eigen instrument ja/nee

  janee

  Ik schrijf mij in voor het instrument

  Eventuele opmerking

  Voer onderstaande code in

  captcha

   

  Reacties zijn gesloten.