Geslaagd leerlingenweekend met dierenthema

Heiloo – op 7 en 8 juni beleefde de leerlingen van Eensgezindheid een bijzonder weekend. Onder leiding van een enthousiast team vrijwilligers werd er met veel plezier deelgenomen aan verschillende activiteiten.

Het weekend begon met het instuderen van de muziek uit de film The Lion King. Daarna werd er een bonte avond gehouden waarbij er allerlei acts te zien waren die de leerlingen hadden ingestudeerd. Ook werden er allerlei raadspelletjes gedaan waarbij de ene groep moest raden wat de andere groep afgesproken had. Daarna werd de film The Lion King gekeken onder het genot van de nodige versnaperingen.

De leiding had zich tijdens de film stiekem getransformeerd tot allerlei verschillende dieren en ging daarna het bos in met voor deze dieren herkenbare instrumenten. Zo was er een Dronken Olifant die trompet speelde, een Zingende Zaagvis die een zaag liet zingen en een Giraf die triangel speelde. De leerlingen moesten het donkere bos in om ze te zoeken zodat zij hun lijst konden aftekenen. De groep die als eerste een volle lijst had was winnaar. Daarna was het hoog tijd om te slapen maar dat waren de meeste leerlingen niet direct van plan. Na een zeer korte nacht was er een heerlijk ontbijt geregeld en was het weer hoog tijd voor een volgende repetitie. Daarna werd het Weerwolvenspel gedaan en een Buitenlandse Bingo. Dankzij het mooie weer werd er veel buiten gespeeld en werd er tot slot een concertje voor de ouders gegeven.

 

 

 

 

Reacties zijn gesloten.