Geslaagde filmopname “Van Oranje” in Heiloo

Heiloo – Op zondag 10 mei vond de filmopname plaats voor de filmclip “Van Oranje” op enkele locaties in het Noord-Hollandse Heiloo. Volgens een  heel origineel en eigentijds draaiboek en met de modernste (drone) technieken zijn de opnames uitgevoerd . “Spelen in Vrijheid” is het centrale thema van deze filmopname van het muziekstuk “Voor Oranje”.

In het kader van 200 jaar Koninkrijk heeft het Nationaal Comité een bijzondere compositiewedstrijd uitgeschreven. De wedstrijd is speciaal voor (brass)bands, fanfares, (symfonie)orkesten, carillons en draaiorgels uitgeschreven.

Eensgezindheid wil met deze filmclip meedingen naar een prijs welke is uitgeschreven in het kader van 200 jaar Koninkrijk. Met het spelen het muziekstuk “Van Oranje”  wordt in de opname de verbindende factor uitgebeeld  tussen alle inwoners van Nederland, ieder met zijn of haar eigen talent”.

De beste, de leukste of origineelste uitvoering wordt beloond. De groep die wint, mag tijdens het slotevenement van 200 jaar Koninkrijk op 26 september 2015 optreden in Amsterdam.

Fotorapportage

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.