Eensgezindheid sluit af met Summerbreeze Festival

Afgelopen zaterdag sloot Muziekvereniging Eensgezindheid het seizoen af met het Summerbreeze Festival dat georganiseerd werd door Fanfare Hou en Trouw uit Heerhugowaard. Het is inmiddels een gezellige, vroegzomerse traditie: het Summer Breeze Festival op het Coolplein in Heerhugowaard. Verschillende muzikale verenigingen brachten op zaterdag 27 juni vanaf 12.30 uur in het lekkere zomerse zonnetje een gevarieerd programma. Dit jaar brachten de drummers van Theater Cool, Het Blazersensemble, Muziekvereniging Eensgezindheid, HET Opleidingsorkest en Fanfare Hou en Trouw een divers palet aan zomerse muziek ten gehore, onder het thema ‘Summer Breeze’, waarbij ‘breeze’ natuurlijk slaat op de vele blaasinstrumenten die te beluisteren en te horen zijn.

Tijdens het gratis festival was er volop gelegenheid om de terrasjes van de omliggende cafés en restaurants te bezoeken. Veel mensen en ook de leden van de verschillende orkesten genoten onder het genot van een hapje en  drankje van de mooie muziek.

Foto’s: Rob van Leijden

Eén reactie

  1. For me I find that breaks are a nescseity. As I go about daily life, I feel myself starting to fall apart because I get so involved in things. I lose my focus and as a result starting losing who I am. A break brings me back to the center. Back to me.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.