Vurig! Voorjaarsconcert met balkanband Gozba!

Heiloo – Op zaterdagavond 5 april geeft Muziekvereniging Eensgezindheid een Vurig! Voorjaarsconcert met het groot- en leerlingenorkest van Eensgezindheid Heiloo en GOZBA! – Alkmaars nieuwste aanwinst op het gebied van Balkan-feestmuziek. GOZBA! Laat niemand onbewogen! Bereidt u voor op dit zinderende en opzwepende voorjaarsconcert!

Speciale gast van deze avond is GOZBA! Zij brengen als geen ander, eerlijke, rauwe dansmuziek uit Oost Europa. Gewapend met toeters en bellen, toetsen en troms, veroveren zij spelend en zingend je hart. In welke stemming je ook komt, je knapt er van op, want GOZBA! trekt de pijn uit je hart en de slaap uit je benen. Hun motto is:  Dansen zul je, dansen op het leven, vanaf de eerste seconde tot de laatste toon!

Het grootorkest opent het concert met Rhapsodia, een zeer afwisselende compositie, waarbij de luisteraar  wordt meegesleept in een muzikaal en emotioneel avontuur. De herkenbaarheid van de menselijke gevoelens die worden verklankt, vormen samen een compositie die zeer aantrekkelijk is voor de luisteraar.  Daarnaast speelt het grootorkest Bossa Nova Break-out, de Braziliaanse muziek die de luistersfeer van een feest neerzet. Ook wordt het werk Cinema Paradiso uitgevoerd van de gelijknamige film,  een liefdesthema uit de film van James Berardinelli (1988) gecomponeerd door de filmmuziek-componist bij uitstek Ennio Morricone. Het grootorkest speelt samen met het leerlingenorkest het werk Saxamba waarbij de saxofoonsectie volledig in de schijnwerpers komt te staan. Het concert zal afgesloten worden met een gezamenlijk optreden van  “La Cumparsita” van Gerardo Hernán Matos Rodriguez, de beroemdste Tango aller tijden.

Voorjaarsconcert

Voorjaarsconcert

Het concert in Cultureel Centrum De Strandwal (GGZ Willibrordus terrein aan de Kennemerstraatweg te Heiloo) gelegen aan De Olvendijk 2A  te Heiloo begint om 20.00 uur. Reserveringen via 072 5334851 of reserveringen@mv-eensgezindheid.nl. Kaarten zijn verkrijgbaar voor € 10,- per persoon (donateurs € 5,-) Kinderen jonger dan 12 jaar krijgen gratis toegang. Kaarten zijn op 5 april vanaf 19.00 uur te verkrijgen aan de ingang van de zaal.  Volg de komende tijd meer informatie over dit concert via de media.

Meer informatie over Gozba is te vinden op: www.gozba.nl.

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.