Nominaties voor “De Maestro van Heiloo” bekend

Heiloo – In de aanloop op het Voorjaarsconcert van Eensgezindheid met het thema “Heiloo Got Talent” op zaterdag 9 april organiseerde Eensgezindheid op 20 maart een dirigentenwedstrijd voor acht geselecteerde kandidaten die in de eerste ronde streden voor “De Maestro van Heiloo”.

Lente Blok (16 jr), Anneke Loman (50 jr), George Langedijk (69 jr), Roos Koeman (70 jr), Frans Verbeek (20 jr), Jeanette Zuidema (55 jr), Frits Hogerheijde (69 jr) en Maaike de Wijs (30 jr) kregen na een uitgebreide workshop de gelegenheid om voor het eerst van hun leven een orkest te dirigeren. Na afloop werden Frits Hogerheijde, Anneke Loman en Maaike de Wijs genomineerd om tijdens het voorjaarsconcert het ingestudeerde muziekstuk uit te mogen voeren met het grootorkest.Pas tijdens het voorjaarsconcert zal bekend worden gemaakt wie “De Gouden Dirigeerstok” in ontvangst mag nemen.

Toegangskaarten zijn op 9 april verkrijgbaar voor € 12,50 per persoon inclusief consumptiemunt. Kaarten kunnen gereserveerd worden via reserveringen@mv-eensgezindheid.nl. Donateurs betalen € 10,- per persoon inclusief consumptiemunt. De toegangskaarten zijn op 9 april vanaf 19.00 uur tegen contante betaling te verkrijgen aan de ingang van Fletcher Heiloo (ingang zalencentrum) aan de Kennemerstraatweg 425 te Heiloo. Het concert begint om 20.00 uur .

Als u zeker wilt zijn van een toegangskaart wordt dringend aanbevolen tijdig te reserveren via 072 5334851 (bij geen gehoor graag inspreken met naam en hoeveel kaarten u wenst) of reserveringen@mv-eensgezindheid.nl.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.