Muziekfeest 125 jaar Eensgezindheid in Heiloo met DixieFun en Kinkeluters

Heiloo – Op zaterdag 21 oktober geeft Eensgezindheid ter gelegenheid van het 125 jarig bestaan een muziekfeest in de Cultuurkoepel te Heiloo. Tezamen met enkele eervolle muzikale gasten en de ondersteuning van toneelvereniging Falkland wordt er van 14.00 tot 17.00 uur een muziekfeest georganiseerd voor jong en oud.

Het grootorkest van Eensgezindheid heeft orkestleden die ook in andere muziekensembles spelen. Jazzband DixieFun en Boerenhofkapel De Kinkeluters  zullen daarom ook aan dit evenement meewerken. Zij spelen verschillende muziekstijlen variërend van Dixieland (oude Jazz) tot Nederlandstalige meezingers (Evergreens). Tezamen zullen deze ensembles op dit evenement een groot eensgezindheid gevoel bewerkstelligen. De organisatie van dit evenement is in handen van de concertcommissie van Eensgezindheid Heiloo.

Boerenhofkapel Kinkeluters

In 1964 is in Heiloo de feest- en dweilorkest De Kinkeluters opgericht. De huidige bezetting telt zestien leden. Met de ruime ervaring van de muzikanten verzorgen zij  een gezellig en vrolijk optreden. De mannen en vrouwen spelen alle muziek als walsjes en hoempapa uit het hoofd zodat ze niet gehinderd worden door bladmuziek en kunnen inspelen op situaties die zich bij een optreden altijd voordoen. De liedjes die de Kinkeluters spelen kent iedereen.  

DixieFun

DixieFun is een band uit Castricum die oude stijl jazz speelt. Ze spelen onder andere blues en wat meer swingende jazz. Er wordt ook geïmproviseerd. Ze zijn heel flexibel met optredens van meer dan 50 nummers waar ook op gedanst kan worden! 

Tickets

Tickets (incl. 1 consumptie) voor dit concert zijn aan de zaal te verkrijgen voor € 10,- p.p. tegen contante betaling maar als u vooraf reserveert via Cultuurkoepel Heiloo of via onderstaande link dan betaald u slechts 7,50 p.p.

Donateurs krijgen gratis toegang tot dit concert. De zaal is open vanaf 13.30 uur.

  Graag wil ik Tickets reserveren voor dit concert

  Achternaam

  Voornaam

  Adres

  Postcode + Woonplaats

  Telefoon vast of mobiel

  Uw email

  Geeft hier op welke type kaarten u wilt reserveren

  Ik ben donateur en krijg korting ja/nee

  janee

  Eventuele opmerking

  Voer onderstaande code in

  captcha

  Volg deze site en de media voor de informatie over dit concert!

  Reacties zijn gesloten.