Eensgezindheid verhuist weer terug naar Hartog

Heiloo – Op zaterdag 22 juli 2023 gaat de verhuizing plaatsvinden van het clubgebouw aan Het Zevenhuizen naar het nieuwe pand van Hartog Pilkes aan de Toermalijnstraat 1A. Na bijna 3 jaar bij Kleurenpracht te hebben gerepeteerd werd het hoog tijd om de vleugels uit te slaan naar een ruimere locatie waar ook veel opslagmogelijkheid is.

Tijdens de coronatijd was het voor Eensgezindheid lastig om in het oude pand van Ko Hartog te blijven zitten, vooral toen Ko Hartog besloot te gaan verhuizen van De Oude Werf naar het nieuwe pand aan de Toermalijnstraat. Meeverhuizen was toen geen optie, omdat de nieuwe kantine te klein was en er daardoor niet aan het coronaprotocol kon worden voldaan. Uiteindelijk kreeg Eensgezindheid via allerlei omwegen de mogelijkheid om in het clubgebouw van Vogelvereniging Kleurenpracht te repeteren. Dit had als nadeel dat er te weinig ruimte was om instrumenten op te slaan en daardoor als vereniging verder te groeien tot een volledig bezet orkest.

Voormalige coronateststraat

Sinds de coronamaatregelen zijn ingetrokken en ook de coronateststraten zijn opgeheven, was het voor Hartog mogelijk om het naastgelegen pand op Toermalijnstraat 1A – dat een tijdlang als coronateststraat fungeerde – te betrekken bij het huidige pand op Toermalijnstraat 1B. Dit is ook gedaan in het kader van de samensmelting met het zusterbedrijf Pilkes Verlichting uit Stompetoren, dat ook naar genoemde locatie is verhuisd. Hartog Pilkes BV heeft nu een grotere kantine ter beschikking gesteld met voldoende licht, ruimte, opslag, ventilatie en een goede sfeer.

Van en voor mensen

Na de zomerstop vanaf donderdag 7 september 2023 gaan de eerste repetities plaatsvinden op de Toermalijnstraat 1A op het bedrijventerrein Boekelermeer vlak op de grens met Heiloo. Eensgezindheid is een muziekvereniging die midden in de samenleving staat. De vereniging heeft een flexibele organisatie, stimuleert creativiteit, zoekt uitdagingen in optredens en hecht veel waarde aan goede muziekopleidingen. Bovenal is Eensgezindheid een vereniging van en voor mensen die op zoek zijn naar goede muziek, een sociale kring, sfeervolle concerten en de nodige gezelligheid.

Reacties zijn gesloten.