Eensgezindheid organiseert regelmatig optredens en concerten voor publiek. Ook het deelnemen aan, en het organiseren van muzikale medewerking aan evenementen behoort tot de mogelijkheden.

Onderstaand een overzicht van de openbare/besloten evenementen en concerten.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Muziekfeest 125 jaar

21-10-2023 van 14:00 - 17:00

€7,50

Op zaterdag 21 oktober geeft Eensgezindheid ter gelegenheid van het 125 jarig bestaan een muziekfeest in de Cultuurkoepel te Heiloo. Tezamen met enkele eervolle muzikale gasten en de ondersteuning van toneelvereniging Falkland wordt er van 14.00 tot 17.00 uur een muziekfeest georganiseerd voor jong en oud.

Het grootorkest van Eensgezindheid heeft orkestleden die ook in andere muziekensembles spelen. Jazzband DixieFun en Boerenhofkapel De Kinkeluters  zullen daarom ook aan dit evenement meewerken. Zij spelen verschillende muziekstijlen variërend van Dixieland (oude Jazz) tot Nederlandstalige meezingers (evergreens). Tezamen zullen deze ensembles op dit evenement een groot eensgezindheid gevoel bewerkstelligen. De organisatie van dit evenement is in handen van de concertcommissie van Eensgezindheid Heiloo.

Tickets (incl. 1 consumptie) voor dit concert zijn aan de zaal te verkrijgen voor € 10,- p.p. maar als u vooraf reserveert via Cultuurkoepel Heiloo dan betaald u slechts 7,50 p.p. Donateurs krijgen gratis toegang tot dit concert. De zaal is open vanaf 13.30 uur.

Volg deze site en de media voor de informatie over dit concert!

Gegevens

Datum:
21-10-2023
Tijd:
14:00 - 17:00
Kosten:
€7,50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,

Locatie

Cultuurkoepel Heiloo
Kennemerstraatweg 464
Heiloo, Noord Holland 1851 NG Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Reacties zijn gesloten.

Reacties zijn gesloten.