Eensgezindheid en Jeugdtheater brengen sprookje Rapunzel

Heiloo – In het kader van Music Meeting Heiloo brengt Eensgezindheid  op zondag 5 juni samen met de cast van Stichting Jeugdtheater Heiloo, een verteller en twee kindfigurantjes het sprookje “Rapunzel”. Het sprookje gaat over het meisje met de lange, blonde vlechten die opgesloten zat in een torenkamertje en later trouwde met een knappe prins.

musicmeeting2016

Het complete programma van Music Meeting Heiloo 2016

Music Meeting Heiloo heeft voor de editie 2016 gekozen voor het thema ‘Muziektheater’. Deelnemende orkesten, koren en solisten worden uitgenodigd om uit hun eigen repertoire te putten en dat te verrijken met theater. Elke muziekgroep kiest dan voor zijn eigen benadering; met of zonder hulp van acteurs van theatergezelschappen. Dat kan een voorstelling van een half uur tot drie kwartier worden. Het koor of orkest kan dicht bij huis blijven, met veel muziek en een enkel theaterelement, maar kan ook kiezen voor een complete voorstelling waar zelfs het publiek bij betrokken wordt.

koepelDe Cultuurkoepel Heiloo

De uitvoering van Rapunzel wordt een betoverende familievoorstelling (4+) voor de hele familie. Iedereen zal daarbij op gepaste wijze gekleed zijn. De locatie is de prachtige Cultuurkoepel op Landgoed Willibrordus.

  • Datum: zondag 5 juni 2016
  • Plaats: Cultuurkoepel Heiloo (voorheen kapelkerk GGZ Willibrord)
  • Uitvoeringen: van 13.00 – 13.30 uur  en van 13.45 – 14.15 uur

 

programma1

programma2

NB Net als alle andere muziekgroepen werkt Muziekvereniging Eensgezindheid geheel voor eigen rekening mee aan dit evenement. Kosten voor dirigent, muziek en aankleding kunnen niet  gedeclareerd worden.  Als u ons ook volgend jaar weer wilt zien en horen tijdens dit evenement vragen wij u ons te steunen door een bijdrage te doneren via onze donatiepagina.

Meer nieuws is te lezen via de media en de mediakanalen van Music Meeting Heiloo!!

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.