Leerlingenorkest neemt deel aan de ensembleweken muziekschool

Heiloo – Van maandag 20 januari tot en met vrijdag 7 februari zullen bijna alle 900 leerlingen van de muziekschool Heiloo in ensembleverband spelen. Voor deze weken worden speciaal popbands, grote koren, kleine ensembles en diverse grote ensembles gecreëerd en muziek geschreven.

ensembleweken2014De muziek die wordt ingestudeerd heeft als thema Top 2000 voor zowel popmuziek als klassieke muziek. In de week van 3 februari zullen alle ensembles een presentatie geven in het laatste kwartier van de repetitie.

Het leerlingenorkest van Eensgezindheid zal op donderdag 23  en 30 januari en op 6 februari tussen 18.30 en 19.30 uur op de muziekschool in orkestverband deelnemen aan deze ensembleweken.  De leerlingen van de muziekschool die een blaasinstrument spelen en ongeveer 1 jaar les hebben gehad kunnen dan geheel vrijblijvend meespelen in het orkest. Het orkest dat voornamelijk uit jeugdleden bestaat heeft een bezetting met koperen en houten instrumenten.

Omdat de te spelen muziek  ter plaatse uitgedeeld wordt, is het handig om je tijdig aan te melden bij de muziekschool zodat het orkest de juiste muziekpartijen kan meenemen. Voor alle ensembles geldt dat ze alleen doorgaan bij voldoende deelname. Meer informatie over de deelname is te vinden op de website van de muziekschool op www.muziekendansschoolheiloo.nl.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.