Koffieconcert in teken van Brexit en Europa

Heiloo – Op 10 november werd er door Eensgezindheid in de historische Witte Kerk van Heiloo een bijzonder Koffieconcert gegeven dat in het teken stond van de Brexit en Europa.

Het publiek werd op ludieke wijze door Marius Prein een middag meegenomen in een Europese reis door verschillende landen uit de Europese Unie.

Omdat de Brexit niet heeft plaatsgevonden op 31 oktober was ook het het Verenigd Koninkrijk vertegenwoordigd zijn tijdens dit concert.

Of er na de verkiezingen op 12 december een harde, een zachte of helemaal geen Brexit gaat plaatsvinden, de muziek die Eensgezindheid tijdens dit concert speelde was in ieder geval  compleet grenzeloos.

De reis begon in Nederland en ging via Tsjechië, Oostenrijk, Frankrijk, Portugal, Spanje, Luxemburg, Schotland, Engeland, Zweden en daarna weer terug naar Nederland.

Tijdens de pauze werd er Hollandse appeltaart en Engelse drop geserveerd, maar er was naast de koffie ook Engelse thee, Franse wijn, Duits bier en voor de liefhebbers ook Tjechische Becherovka te verkrijgen aan de bar.

Reacties zijn gesloten.