Gastgezinnen gezocht!

Heiloo – Van 3 t/m 5 juli staat er weer iets leuks te gebeuren: Blue Lake Fine Arts Camp bezoekt dan de gemeente Heiloo.

Blue Lake Fine Arts Camp is een zomerkamp in de staat Michigan in Amerika. Vanuit de hele wereld, maar vooral heel Amerika, komen mensen naar het kamp om te doen waar zij het meest van houden: muziek maken.

Ook heeft Blue Lake een internationaal programma, waar wij in 2019 weer deel van uit gaan maken. Een onderdeel van het internationale programma is het jeugdharmonieorkest van Blue Lake. Dit orkest bestaat uit ongeveer 40 muzikanten in de leeftijd van 12 t/m 18 jaar + begeleiders boven de 18.

Om al deze muzikanten te kunnen huisvesten zijn wij dringend op zoek naar enkele gastgezinnen die twee of meerdere muzikanten voor twee nachten en dagen zouden kunnen huisvesten.

De groep komt op woensdagavond 3 juli aan in Heiloo, en zal op vrijdag 5 juli na het (voor gastouders gratis) concert weer vertrekken.

Lijkt het je leuk om twee of meerdere muzikanten voor twee nachten te huisvesten? Neem dan vooral contact op via Facebook of via secretariaat@mv-eensgezindheid.nl

Vanuit eerdere ervaringen kunnen we alvast melden dat het absoluut een geweldige ervaring is die u absoluut niet wilt missen!