Eensgezindheid organiseert regelmatig optredens en concerten voor publiek. Ook het deelnemen aan, en het organiseren van muzikale medewerking aan evenementen behoort tot de mogelijkheden.

Onderstaand een overzicht van de openbare/besloten evenementen en concerten.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Voorjaarsconcert Eensgezindheid & Friends

15-04-2023 van 20:00 - 22:00

Op zaterdagavond 15 april om 20.00 uur barst het voorjaar los in de zaal van de Witte Kerk te Heiloo. Onder leiding van dirigent Marcel Mooibroek zal Eensgezindheid deze avond door middel van ‘lekker bekende muziek en meezingers’ het publiek op zijn kop gaan zetten.

Daarbij zal ook optreden de band GP & Friends uit Heiloo met covers uit het programma Noord-Oost-Zuid-West London’s 60’s Best, met muziek van The Kinks uit het noorden, The Small Faces uit het oosten, The Rolling Stones uit het zuiden en The Beatles die rond 1966 naar West Londen verhuisden uit Liverpool.

 

Solisten

Bij dit concert zal naast deze Heilooër band ook enkele solisten en zangeressen optreden zoals tenorsaxofoniste Sanne Beentjes die al meerdere solo optredens op haar naam heeft staan en inmiddels ook in  het orkest van Eensgezindheid weer haar vaste plaats heeft gevonden bij de saxofoons.

Tenorsaxofoniste Sanne Beentjes

Samenhorigheid

De organisatie heeft er alles aan gedaan om dit concert in een modern jasje te steken, anders dan u wellicht gewend bent van Muziekvereniging Eensgezindheid die dit jaar al weer 125 jaar bestaat maar nog altijd voor jong en oud aantrekkelijke muziek speelt. Het concert zal zoals de naam moet verklappen een soort popconcert zijn. “Goede muziek, een hoog energiegehalte en vooral veel gezelligheid en samenhorigheid is het doel van deze avond. Dát hebben de mensen van Heiloo wel verdiend!”, aldus de organisatie. Na het concert is iedereen welkom om met de muzikanten nog na te genieten van een drankje en een stukje muziek.

Tickets

De Witte Kerk gaat op 15 april open om  19.00 uur. Het concert start om 20.00 uur. Voor dit concert kunnen tickets gereserveerd worden via onderstaand contactformulier of via informatienummer 072 5334851.   Tickets reserveren is niet verplicht maar wel verstandig in verband met het beschikbare aantal stoelen dat beperkt is. De tickets zijn verkrijgbaar voor slechts € 10,- p.p. tegen contante betaling vanaf 19.00 uur aan kassa bij de ingang van de Witte Kerk.

  Graag wil ik Tickets reserveren voor dit concert

  Achternaam

  Voornaam

  Adres

  Postcode + Woonplaats

  Telefoon vast of mobiel

  Uw email

  Geeft hier op welke type kaarten u wilt reserveren

  Ik ben donateur en krijg korting ja/nee

  janee

  Eventuele opmerking

  Voer onderstaande code in

  captcha

  Gegevens

  Datum:
  15-04-2023
  Tijd:
  20:00 - 22:00
  Evenement Tags:
  , , ,

  Locatie

  Witte Kerk Heiloo
  Heerenweg 32
  Heiloo, Noord-Holland 1851KS Nederland
  + Google Maps

  Reacties zijn gesloten.

  Reacties zijn gesloten.