Eensgezindheid organiseert regelmatig optredens en concerten voor publiek. Ook het deelnemen aan, en het organiseren van muzikale medewerking aan evenementen behoort tot de mogelijkheden.

Onderstaand een overzicht van de openbare/besloten evenementen en concerten.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Promotieoptreden bij Uit&Zo Heiloo

03-09-2016 van 14:00 - 15:00

Heiloo – Uit &Zo Heiloo wordt dit jaar voor de 22e keer gehouden op zaterdag 3 september van 11.00 tot 16.00 uur, rond Bibliotheek aan de Westerweg te Heiloo.

De organisatie van Uit & Zo Heiloo is volledig in handen van Bibliotheek Heiloo. Uit&Zo Heiloo geeft culturele, educatieve, sportieve en welzijns organisaties en verenigingen de mogelijkheid zich te presenteren. Naast algemene informatie ligt het accent op de activiteiten die in het komende seizoen worden ontplooid. Bezoekers kunnen zich veelal direct daarvoor opgeven.

uit&zo1Ook Eensgezindheid zal weer vertegenwoordigd zijn met een informatiekraam met informatie over de diverse orkesten en de opleidingsmogelijkheden. Ook zal er een gevarieerd opgetreden verzorgd worden door het grootorkest van 14.15 tot 15.05 uur op het podium naast de bibliotheek.

 

 

 

Muzieklessen volgen

Startende leerlingen van Eensgezindheid kunnen via de Muziek- en Dansschool Heiloo  voordelig lessen volgen voor blaas- en slagwerkinstrumenten. Deze muzieklessen worden zowel in groepsverband als individueel gegeven.

Startende leerlingen (6 tot 21 jaar) die zich inschrijven als jeugdlid van Eensgezindheid en zich vervolgens Inschrijven op de muziekschool en kiezen voor Pakket I kunnen dankzij het TAQA  Cultuurfonds maximaal 50% van de leskosten vergoed krijgen van Eensgezindheid.

 

uit&zo2Leerlingen krijgen in dat geval, indien mogelijk, les in groepsverband, gemiddeld 15 minuten per leerling per week. In overleg met de docent kan gekozen worden voor een les om de week (19 lessen) van gemiddeld 30 minuten per individuele leerling.

Let op: dit TAQA  stimuleringsbudget  is beperkt in omvang dus wees er snel bij want op = op!

Leer meer op: Muzieklessen

Gegevens

Datum:
03-09-2016
Tijd:
14:00 - 15:00
Evenement Tags:
, ,

Organisator

Bibliotheek Heiloo
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Bibliotheek Heiloo
Westerweg 250
Heiloo, 1852 AR Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.