8 november Concert Eensgezindheid & Jus Live Music Night

Heiloo – Op zaterdagavond 8 november gaat er een groot muziekspektakel in Heiloo plaatsvinden. Eensgezindheid en Jus Live Music gaan dan een gezamenlijk “promsachtig” concert geven in de grote zaal van Cultureel Centrum De Strandwal te Heiloo. Onder de titel : “Eensgezindheid en Jus Live Music Night” zal klassieke en populaire muziek een harmonieus geheel vormen met het aanwezige publiek.

Dit concert doet denken aan “The Proms”, een uitgebreide serie klassieke concerten die in de Royal Albert Hall in Londen, Engeland wordt gegeven. Tijdens deze concerten worden er een groot aantal “licht klassieke” stukken ten gehore gebracht. Het publiek is feestelijk uitgedost en draagt vlaggen en toeters met zich mee. De afsluitende “Last Night” vindt veelal plaats op de tweede zaterdag van september. Tegenwoordig wordt tijdens de uitzending van de Last Night op de BBC “geschakeld” met een aantal parken in het land, bijvoorbeeld Hyde Park in Londen, waar zich grote menigten verzamelen.

Afwisselend programma
Het programma dat Eensgezindheid en JUS Live Music gaan brengen zal bestaan uit een combinatie van populaire en licht klassieke stukken, van Rio van Maywood tot het Het Slavenkoor uit de opera Nabucco en van de hitsong Lets get Loud van Jennifer Lopez tot de Second Walz waar ooit Andre Rieu beroemd mee is geworden. Ook zal er net als bij de echte Proms aan het einde van het concert de mars Pomp and Circumstance nummer 1 van Edward Elgar worden gespeeld waarin u wordt uitgedaagd om het bekende Land of Hope and Glory luidkeels mee te zingen! De Heilooër Operettevereniging zal hierbij een verrassende bijdrage leveren.

JUS Live Music
JUS Live Music is ontstaan uit een groepje muzikale vrienden en familieleden, woonachtig in Heiloo en omgeving, die af en toe eens met elkaar speelden op open podia. Alle bandleden hebben een verschillende achtergrond maar wel dezelfde passie: lekker muziek maken en genieten van de individuele kwaliteiten van de muzikanten, met mensen waar ze een klik mee hebben, met een oog voor en oor naar kwaliteit. Met muziek die ze zelf leuk vinden zonder een muzikale uitdaging uit de weg te gaan: zo bespelen ze gezamenlijk meer dan 20 instrumenten: van tamboerijn tot drumstel tot cajon, van banjo tot gitaar tot bluesharp, van bas tot contrabas, met driestemmige koortjes tot rap solo’s. In 2010 besloten ze de band officieel te maken en ontstond JUS Live Music. Ze spelen regelmatig op diverse locaties zoals in een  huiskamer tijdens de Walk-In te Akersloot maar ook in de grote zalen en feesttenten zoals tijdens het oranjebal te Heiloo.

Kaarten
Toegangskaarten zijn verkrijgbaar voor € 10,- per persoon. Kinderen jonger dan 12 jaar krijgen gratis toegang tot dit concert. De toegangskaarten zijn op 8 november vanaf 19.00 uur te verkrijgen aan de ingang van de theaterzaal. Het concert vindt plaats in de Theaterzaal van Cultureel Centrum De Strandwal (op het voormalige GGZ Willibrordus terrein aan de Kennemerstraatweg) gelegen aan het Kerkepad te Heiloo. Het concert begint om 20.00 uur . Als u zeker wilt zijn van een toegangskaart wordt aanbevolen tijdig te reserveren.

Reserveringen kunnen plaatsvinden via 072 5334851 of reserveringen@mv-eensgezindheid.nl

Reacties zijn gesloten.