Begin 2016 starten de opnames van een nieuw seizoen Maestro!

Begin 2016 starten de opnames van een nieuw seizoen Maestro! Bestel uw kaarten op de opnames bij te wonen. In navolging van de succesvolle series in 2012 en 2014 zal een nieuwe groep BN’ers in acht weken tijd leren om HET Symfonieorkest te dirigeren. AVROTROS zendt Maestro, met presentatie van Frits Sissing, uit op NPO 1.

Philharmonie in Haarlem
De voorgaande seizoenen van Maestro waren een grote tv-hit. Zo wist de finale van seizoen 2 in december 2014 ruim 1,4 miljoen kijkers te trekken. In 2016 gaan acht BN’ers met elkaar de strijd aan voor de titel Maestro. De deelnemers worden ook komend seizoen beoordeeld door de vakjury. De opnames starten in januari 2016 wederom vanuit de Philharmonie in Haarlem.

Presentator Frits Sissing: “Te gek dat Maestro met een derde seizoen komt. De reacties op het tweede seizoen, met de mooie strijd tussen Carlo Boszhard en Spike, waren geweldig. Ik kijk uit naar de nieuwe kandidaten, die wederom voor een prachtige, maar moeilijke uitdaging staan: het dirigeren van dit jaar HET Symfonieorkest. Het zal ook nu weer 8 weken lang mooie televisie opleveren”.

Bestel uw kaarten
Begin 2016 zijn er zeven opnames van het nieuwe seizoen Maestro. U kunt deze opnames bijwonen! Ga naar de website van de Philharmonie in Haarlem om uw kaarten te bestellen. De opnames vinden plaats op 11, 13, 24, 26 en 30 januari, en 13 en 22 februari 2016.

Bron: www.avrotros.nl

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.