Welkom

Welkom bij Muziekvereniging Eensgezindheid!

De vereniging bestaat op dit moment uit drie disciplines: het opstaporkest, het leerlingenorkest en het grootorkest.

Met circa 40 leden zijn wij een bruisende vereniging die niet alleen muzikaal blijft groeien. Op deze website vindt u alle nieuwtjes over de vereniging, haar activiteiten en uiteraard de concerten en optredens.

Wij zijn een orkest met een fanfare-bezetting, aangevuld met klarinetten en dwarsfluiten. Ons orkest bestaat – in tegenstelling tot een harmonieorkest – uit koperen blaasinstrumenten, saxofoons en slagwerk. Een dergelijke bezetting is vooral typisch voor Nederland en België.

Wij zijn geëvolueerd naar een volwaardig concertorkest en zijn sinds de jaren zeventig niet meer het orkest dat ook nog met een drumband en marjoretten op straat marcheert.

Het repertoire van ons orkest bestaat dan ook voornamelijk uit kwaliteitsvolle concertmuziek voor allerhande gelegenheden. Naast de gedrevenheid om u een fantastische concertervaring te bezorgen staat ook het samen plezier maken centraal.

We repeteren op donderdagavond van 18.30 – 19.00 uur (opstaporkest), van 19.00-19.30 uur (leerlingenorkest) en van 19.45 – 22.00 uur (grootorkest) in het bedrijfsgebouw van Ko Hartog aan De Oude Werf 18 te Heiloo.

Wil je ook samen met ons muziek maken met plezier en gezelligheid? Dan ben je van harte welkom om eens te komen kijken of zelfs al mee te spelen.  De kosten zijn laag want je betaalt een relatief lage contributie en je krijgt een instrument, lessenaar en muziek gratis in bruikleen.

Na het bekijken van deze website hopen wij u gauw eens te mogen begroeten op een repetitie of een concert!

ernst

Ernst Dulmers, voorzitter

Voor meer informatie over onze vereniging kunt u contact opnemen met het informatienummer 072 533 48 51 of via onderstaand contactformulier.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Voer onderstaande code in
captcha