Update: voorlopig geen repetities t/m 1 juni 2020

Het kabinet heeft besloten om de meeste maatregelen in het kader van het Coronavirus te verlengen te verlengen. Voor muziekverenigingen betekent dit dat repetities en concerten en alle overige samenkomsten (met maximaal 30 personen) tot 1 juni 2020 niet door kunnen gaan.

In overleg met bestuur en dirigent is daarom besloten om in lijn met de middelbare scholen de repetities t/m 1 juni 2020 te stoppen.

De orkestleden repeteren zo veel mogelijk thuis, zij krijgen opdrachten van de dirigent om bepaalde muziekstukken te gaan repeteren. Ook wordt er gewerkt met filmopnames van door orkestleden uitgevoerde muziekstukken.

Momenteel wordt er gewerkt aan een repetitieprotocol dat voldoet aan de RIVM richtlijnen voor het geval dat de repetities vanaf 1 juni 2020 weer mogen (her)starten.

Uiteraard blijven we de ontwikkelingen en de nieuwberichten rond het coronavirus volgen en we blijven de maatregelen van het RIVM zo veel mogelijk opvolgen. Mocht er meer nieuws te melden zijn die gevolgen kunnen hebben voor onze vereniging, dan houden we jullie daar uiteraard van op de hoogte.

Secretariaat

Eensgezindheid Heiloo