De startende muzikant in het opstaporkest

Eensgezindheid biedt de mogelijkheid om als startende muzikant mee te spelen in het opstaporkest waar je de beginselen leert van het samen muziek maken.

Er wordt veel aandacht besteedt aan muzieknotatie, maat, ritme, melodie en improvisatie. Je leert hoe leuk het is om in een orkest te spelen en er samen iets moois van te maken, te luisteren naar elkaar en op elkaar te reageren of onder leiding van een dirigent te spelen.

Een aantal keren zal het opstaporkest zich presenteren tijdens een concert.

Na het opstaporkest krijg je de mogelijkheid om muzieklessen te gaan volgen op de Muziek- en Dansschool Heiloo (of bij een privédocent) op een zelfgekozen instrument. Dit instrument krijg je gratis in bruikleen van de vereniging. 

Lestijden

De lessen in het opstaporkest worden geleid door een ervaren professionele muziekdocent. In het opstaporkest wordt er wekelijks groepsgewijs les gegeven op donderdag van 19.00-19.30 uur in het repetitielokaal van de muziekvereniging.

Start en inschrijving

Het opstaporkest wordt in principe jaarlijks opgestart. Inschrijving is mogelijk via onderstaand contactformulier. De kosten voor deelname bedragen slechts € 195,- voor ca. 40 lessen per jaar.

  Inschrijfformulier Opstaporkest, lees voor ons beleid inzake de AVG onze Privacy Policy

  Achternaam leerling

  Voornaam leerling

  geboortedatum leerling

  Geboorteplaats leerling

  Postcode + adres leerling

  Woonplaats leerling

  Telefoon vast of mobiel

  emailadres

  Ik bezit een eigen instrument ja/nee

  janee

  Ik schrijf mij in voor het instrument

  Eventuele opmerking

  Voer onderstaande code in

  captcha

  Reacties zijn gesloten.